Milton

Milton

måndag 18 april 2016

Gekås och avsked...


I helgen blev det en tur till gekås i Ullared. Vi fick barnpassning av Milla o Jonas som var på besök från Gävle, vilket var tur... Det var nämligen överfullt med kunder i varuhuset så att ha med sig en 1 1/2 åring hade inte varit det bästa. 


Vi stannade till på en rastplats och åt lite frukost. Inte direkt mysigt väder då det var kallt o ruggigt. Men det var bara vi två och det var det som var mysigt :)


Som vanligt så blir det ju en heldel när man är på Gekås. Men denna gången var det mkt kläder till oss alla tre. Christian köpte sig en väldigt snygg skinnjacka, och en riktig regnrock i galon. Jag köpte mig ett regnställ så man är garderad för utomhuslivet;)


Christian passar så bra i brunt. Riktigt snygg blev min kära make:)


Å vem ser vi inte då på golvet.. Ola-Conny! Självklart var vi tvungen att föreviga detta då det är lite roligt och pinsamt;)
Christian lade märke till hans otroligt vältränade kropp och hur lång han faktiskt är!


Nör vi kom hem så fikade vi bakelser och kaffe. Mmmm det var minsann gott det tyckte lilleman.


Goknoppen har hittat en ny favorit, faster Milla! Milton ville sitta med henne hela tiden. Jonas är oxå en rolig lekkompis. De tog med Milton till Alfons Åbergs hus. Det hade varit riktigt skoj:)


Vi köpte lite leksaker till lilleman. Ett plasttåg, en liten bondgård och byggklossar. Väldigt populärt!


På kvällen i lördags så hade vi bjudit hema lite kompisar på hamburgare, börs, vin och gött häng. Lite som en flyttfest. 


Det blev väldigt könsindelat denna afton. Kvinnorna i köket o männen i vardagsrummet. Tror vi tjejer hade lite mycket att prata om... Ostört;)

Kommer att sakna dessa pinglor enormt mycket. Inte för att de på något vis kommer att försvinna utan för att den vardagliga tillgängligheten inte kommer att finnas där på samma sätt. 
Men det blir till att planera mera, svårare än så är det ju inte.


Söndagsmorgon. Milton myser med faster o farbror. Älskar Milton för hans sociala sida. Inga konstigheter alls där.


Igår tog vi ett sista röj i förrådet. Men herre Gud vad grejer en har!!! Hur är det möjligt!? Men nu är det sorterat o rensat i kartonger. Bara i förrådet så står det ca 35 kartonger. 
Men nu kan vi iallafall snurra runt där inne. När vi började så var det grejer ända fram till dörrnätet. 
Vi kommer till helgen göra som så att Janne, Eva o C koncentrerar sig på att få med sig så mkt som möjligt av lgh i släpena. Sedan tar jag och C förrådet i sista vändan. 
Jag hoppas nu att tre omgångar med släpvagnen ska räcka :/





Denna måndag så kör vi på rosa. Älskade lilla lilleman, du gör oss så lyckliga! Älskar dig oändligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar