Milton

Milton

fredag 25 december 2015

Göteborg flyttar till Örebro-God Jul!



God fortsättning på er allihopa! Tänk, vi fick en VIT jul på julafton i Sundsvall. -5 grader och gnistrande snö. Idag på juldagen vaknade vi upp till 4 grader plus och isbana. Men jag är nöjd, riktigt nöjd över att vi fick fira Miltons andra jul i ett snötäckt Ljustadalen. 


Vi kom upp till Hallsberg i tisdagskväll. Vi sträckkörde hela vägen för att inte komma upp så himla sent. Milton var så duktig hela vägen, men när vi kom upp till Laxå då började tålamodet tryta. Hunger och trötthet sattes på sin spets. Men väl på plats hemma hos farmor o farfar så var blev Milton glad igen. Välling på kvällen löser det mesta. :)


När vi kom in och landat efter bilresan så gav vi Eva och Janne varsin lapp. Vi bad dem rulla upp den långsamt och läsa mening efter mening... 
När de väl läst klart så gick det upp ett ljus... Japp! Vi ska FLYTTA upp till Örebro! 

Vi har pratat smått om detta rätt länge men liksom aldrig tagit beslutet. Nu har vi tagit ett beslut och märkligt men det känns såå bra! Mer om allt detta kommer i ett senare inlägg....


Milla var oxå på plats i Hallsberg, fast utan Jonas då han firade uppe i Sjöbotten med sin familj. Det är så härligt i mamma o pappahjärtat o veta att Milton är omgiven av fantastisk släkt. Det värmer i oss:)


Dagen innan julafton så hade vi lite minijul. Vi åt god julmat som Janne fixat och sedan blev det paketöppning.


Många klappar som låg och trängdes under den fina granen:)


Milton åt både janzon, korvar, köttbullar, ägg, skinka och prickig korv. Mums mums :)


Efter paketutdelning så packade vi ihop oss och fortsatte vi vår resa upp till norr. Milton var såå duktig! Han sov den första biten till Västerås, sedan stannade vi på Gävle bro så han fick äta. Sedan drog vi vidare.
När vi kom till Njurunda då började han ledsna. Men han ska ha en eloge för att han orkade sitta still i över fem timmar, GOFISEN våran :)


Julafton.. Milton har sovit i eget rum hos mormor o morfar i en resesäng. Sov hela natten till 06. Tog upp honom och bar in honom till oss för lite morgonmys. 


Lagomt till Kalle som kom Karin med barnen. Syrran o Karins föräldrar for på matförgiftning natten till julafton. Kräktes hela natten, så himla trist. Men det blev en massa kusinbus och mys ändå:) 

 
God julmat med allt vad det innebär. Mamma hon är duktig på matlagning hon :)


Jumklappsutdelningen gick med en rasande fart. Massor av fina presenter fick Milton. Tusen tack allihopa för det!
Mamman o pappan fick oxå väldigt fina presenter :)


Detta fick jag av syrran, kanske finns nåt i det;)


Avslutar detta inlägg med en väldigt fin bild. Kusinerna Ingrid och Milton. 
Kärlek :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar