Milton

Milton

tisdag 22 mars 2016

En första vårdag i Slottskogen


Nu är våren här, på riktigt i Göteborg. Igår tog vi en promenad in till Slottskogen sär vi mötte upp "Majorna Therese". Milton somnade på vägen in så vi bestämde oss för att ta en kaffe i solen på Belparc. 


Efter lite käk för lilleman så strosade vi runt i Slottis säkert i 1 1/2 timme. Milton gick hela tiden och det var mycket att upptäcka :)


Vi mötte en heldel hundar på våran promenad. Milton äääälskar hundar. En av dem var inte denna hund utan en golden. Den vovven slickade på Miltons händer och Milton skrattade så himla hjärtligt. Så ska vi någongång bli djurägare igen, då får det nog bli en hund. En golden retriver ;)


Efter en stund så kom vi upp till Plikta. En stor lekplats i Slottskogen. Milton gick mot gungorna och ville gunga. Det skrattet han ger ifrån sig är obetalbart. 
Vad jag älskar denna onge!!


"Titt-ut"!


Det roligaste var nog trätåget som står uppställt utanför lekplatsen. Milton kröp och klättrade för att kika runt i de olika vråren.




Mammas lilla modell ;)


Denna dag var Milton precis så som han vanligtvis brukar vara när han inte är sjuk, tänder på G eller växtvärk;) . Det vill säga på ett sprudlande humör. Jätte glad, pratade en massa och mängder av skratt. Jag älskar verkligen att vara mamma till vårat underbara lilla charmtroll. 


När vi var klara med slottis så gick vi ner mot linne. Där slank jag in på Emmaus och hittade dessa figurer för 20 spänn. Milton tycker väldigt mkt om dem! 
Nu kan han även säga vad förljande djur låter som; kossan, grisen, katten, lammet, vovven (så klart) och pippin.


Hittade även detta. Knappt använd mysbyxa för 20:- och en body med glassar på för en 50-lapp. Helt ok!

Idag fortsätter budgivningen... Jag återkommer senare om slutpriset... :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar