Milton

Milton

söndag 30 augusti 2015

Kök 2015 del 3


Här är det tydligen inte bebisen som vaknar 05 på morgonen utan fadern hon self. Milton sov till 07.15 och sällskapade oss på frukosten. Sov som en stock heela natten utan ett pip :)


I morse började Christian dagen med att rita upp exakt vart allt kommer att stå. Vi fick en helt annan syn av det nu i verklig storlek. Te x så blir hörnskåpet såå mkt större, vilket är jätte bra!


Tog en panoramabild för att få en enhetlig bild. Vi kommer att bli såå nöjda över detta kök. Vi beslutade oxå att vänta med överskåp på kylen. Varför? Jo, för att kylen i sig är så snygg så vi kommer att kakla bakom/ovanför så man kan använda ytan ovanpå kylen till "dammhylla";). Nej, men ställa något på den.. Tror det kan bli najs iallafall:)


Milton far omkring i sin gåstol medans vi röjjer runt. Idag har han lyssnat mkt på P4. Väldigt fascinerande med rösterna som kommer inifrån..


Så här ser det just nu ut ifrån andra hållet i hallen. Vi ställde kylen där så länge. Känns väldigt bra att ha ett helt kök nu faktiskt!


Milton våran fina prins. 


Idag kom Lucyna över en sväng på lite fika. Milton blev väldigt glad över besöket. 


Han fick låna en liten snodd så han kunde ha en liten tofs:)


Myyyyys!!!!


Idag tog jag första ronden på taket. Har inte bestämt om jag ska köra två gånger idag eller om jag bara ska slänga upp benen på bordet och ta kväll...


Har även provat på att laga mat i vårat "bagdadkök";)
Gick rätt så bra ändå. "Alla sätt är bra utom de dåliga";)


Ikväll har vi provat en grej som inte fångat lillemans intresse förän nu. Teletubbies! Jisses vad spännande det var helt plötsligt. Men det ska inte bli någon vana. Han har knappt tittat på tecknat, inte tyckt det varit så intressant. Milton är väldigt duktig på att sysselsätta sig själv och den vågen tänker jag rida på så länge det går :)


Att vi skulle få en sådan glafis och charmör till son hade jag aldrig vågat drömma om. Jag har sagt det förr och säger det igen, Vi älskar dig till månen och tillbaka och ännu längre. 
Du är bäst! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar