Milton

Milton

lördag 29 november 2014

Tredje dygnet...


Igår hade sömnen inte fått många timmar. Så känslorna svajjadeför fullt. Från gråtattacker med tårar stora som regndroppar till hysteriska skrattanfall. I går morse var det lite jobbigt då vi på barnkontrollen fick veta att lilla Milton har ett blåsljud i hjärtat. Detta föds vissa barn med då fosterförbindelsen mellan lunga, hjärta o blod inte utvecklats klart innan barnets födelse. 
95% av dessa fall är helt ofarliga och brukar rätta till sig av sig själv efter ett par dar. Därför så ville de att vi skulle stanna kvar ytterligare en dag för en extra koll. 
Men vi blev ju väldigt oroliga och efter kontrollen kom vår BM in som för övrigt nog ska få en blomma för att hon är så bra! Hon såg att jag blev väldigt ledsen över detta med Milton så hon kom in för att ge en bättre förklaring. 
Hon sa att för övrigt så är det en stark, pigg och alert kille där allt annat visade på jätte fina resultat. Han hade bara gått ner 200g o de brukar säga att bebisar går ner ca 400g efter förlossningen, så det visar på att han äter bra vår lilla kille:)


Det var ju lite trist att få veta att vi igår inte fick åka hem. Men BM tyckte vi kunde gå ner till förlossning och låna en barnvagn och ta en liten promenad. Så det gjorde vi, men Christian for hem för att hämta lite saker och tog då med sig våran barnvagn. Premiäråk!


Vilken känsla!! Min bebis i min vagn, underbart!!!


Här ligger lille Milton inpackad i varma kläder. Han tyckte nog det var skönt att vara ute i friska luften. 


Idag är det lördag och vi hoppas verkligen att vi kan få åka hem tillsammans med våran lilla Milton❤️

1 kommentar:

  1. Sånt blåsljud hade våran Astrid också. Vi fick gå på kontroller och längre fram skulle det bli operation då blåsljudet inte försvunnit. Nu vid senaste kontrollen, när hon var ca 7 år så hade blåsljudet mirakulöst försvunnit. Hon är nu friskskriven

    SvaraRadera