Milton

Milton

tisdag 23 februari 2016

Orust, startskottet och bokad fotografering...


I lördags tog vi bilen i snöstormen och körde upp till Orust för att hälsa på Carro o Jonathan. 


Ett gammalt hus från tidigt 1900-tal bor de både. De hyr in sig på två våningar och jag och Christian som älskar gamla hus blev helt fullproppad av inspiration när vi kom hit. Vilken potential detta gamla och slitna har...


Riktigt trägolv, spegeldörrar, rejäla taklister, kakelugn och en massa historia. 
Caroline och Jonatan älskar gamla ting och har nästan enbart bara loppisfynd. Underbart tycker vi med!


Bakom draperiet har vi ställt en soffa för att hålla Milton innanför, så draperiet hänger inte ned så där vanligtvis;)


Vi ser potential med ett sådant här hus. Tänk tänk så otroligt fint man skulle kunna göra med ytskikten. Mina idéer i huvudet tar inte stop:)


När vi kom upp så bjöd de på kaffe och kanelbulle. Mums mums tyckte lilleman. Han kan jag säga stortrivdes i deras hus. Så mycket att upptäcka och så mycket mer yta att röra sig på.


Fina Carro, v 33 nu. Snart ska även hon få känna på lyckan att bli mamma. Såå spännande att se vad som döljer sig där inne. 


"Plink plink". Väldigt roligt med piano. Blev många stunder framför det. Tur att mamman till pojken har en gammal synth stående hos mormor o morfar som vi kan ha i det kommande huset ;)




Rolig o rymlig fotölj:)


"Mamma" "mamma"


Blåsa bubblor är någpt helt nytt för Milton och det var fascinerande. 



Bubblan kommer och "smack" på munnen :)


Detta är nog den andra bästa bilden efter den bilden då Milton är fem månader och sitter i trä leksakslådan. Denna bild är helt magisk tycker vi. Carro är den som har tagit den och jag har retuscherat den. Den blir det en ny förstoring på. Älskar den!


Lilla familjen Arezelius. Familjen som står inför en stor förändring. 
Ikväll skrev vi på ett kontrakt för startskottet på försäljningen av våran lägenhet. Mäklaren kom vid 17.15 och vi gick igenom stajling och bestämde tid för fotografering. Han tycker vi har en väldigt fin lägenhet och kunde inte komma med så många tips på stajlingen då han tycker att jag har koll på läget. Tips tar jag ju gärna emot ändå:) 
Men kul ska det bli och vi är superspänd på hemnetannonsen. Så tisdagen den 8:e mars blir det fotografering och den 10-11 kommer annonsen ut och den 20:e mars är det visning. Gah!!!
Det kommer att bli oerhört spännande och mäklaren tror att det kan bli en MYCKET lyckad försäljning. Han ger oss mycket beröm för våran känsla och den tydliga röda tråden som löper igenom hela lägenheten. 
Ja vi är pepp och nu är det bara att fixa det sista och sedan kan vi inget annat än att hålla tummarna!


Tillbaka till Orust...
En välkomnande kakelugn i hallen och en trappa som går upp till övervåningen där alla sovrummen ligger.


Fick låna dessa av Carro för att hålla fötterna varma. Dessa skulle jag gärna kunna tänka mig, mamma Carina ;)


Vem vet, Milton kanske blir musiker när han blir stor..


På lördagkväll kom Tessan med familj för tacosmys och mello. Dessa små troll är ju för go. 1 år, 2 år och snart en 4 årig Mira. 


Igår kom Äntligen dörrarna tillbaka. Vilken enorm skillnad! Supersnyggt verkligen!
Kan säga att mäklaren blev överförtjust:)


Synd att pengar ska spela så stor roll, men detta önskar jag vi hade gjort när vi flyttade in. En helt annan känsla i hallen nu.


Lite före och efter....


Rent vädermässigt så är nu våren kommen till Västsverige. Igår när vi skulle hämta pappan vid båten så var det så milt ute så Milton kunde ta sin dunväst när vi bara skulle gå till bilen.
Härligt!


Hej hej!


Igår kväll kom morfar på en snabbvisit, så i morse fick vi lite besök vid frukosten.
Milton tyckte nog det var det märkligt att morfar som vanligtvis syns på skärmen på Skype nu helt plötsligt satt framför honom i köket. Men det var mysigt oxå.


Jätte fina stickade sockor som momma stickat till lilleman :)


Avslutar detta inlägg med en jätte glad gungande Milton.

I morgon tar vi bilen upp till Hallsberg för att besöka lite förskolor, kanske kunna ta en sväng till stugan för att kika och "känna in" :)

Ha det så fint så länge:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar